Knowledge base

Maak kennis met Tom

Weer een mooie uitbreiding voor het team van Effecty! Tom stelt zich graag even aan je voor:


Mijn naam is Tom Kersten, ik ben 21 jaar en ik woon in Sevenum. Sinds november ben ik fulltime werkzaam binnen Effecty als digital marketeer. Hierbij zal ik me voornamelijk focussen op SEA.

Eind oktober heb ik de opleiding Speco Sportmarketing afgerond in Tilburg, tijdens deze studie en mijn stages is mijn interesse in online marketing snel gegroeid. De snelle ontwikkelingen binnen de branche en de mogelijkheid om op basis van data snel resultaat te boeken spreekt mij enorm aan.

Naast het werk bij Effecty onderneem ik graag iets met vrienden. Verder ben ik vaak te vinden op de tennis- of padelbaan en op zondag op het voetbalveld met vrienden.

Mijn eerste weken zitten er inmiddels op en zijn mij erg goed bevallen. Ik ben goed opgevangen door het team vol jonge mensen. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan om mooie online campagnes te ontwikkelen.