Marketing automation Tilburg

Op zoek naar marketing automation in Tilburg? Er is veel vraag naar marketing automation in deze omgeving. De reden dat het vandaag de dag zo populair wordt heeft zo een aantal redenen. Welke redenen zijn het? Welke voordelen brengt het met zich mee? Is het ook wat voor jou? Wij leggen het je graag van A tot Z uit!

De grote populariteit van marketing automation

De populariteit van marketing automation is te danken aan het feit dat het een groot aantal zaken uit je marketingproces uit handen neemt. Op deze manier kan marketing automation ervoor zorgen dat je bijvoorbeeld heel gericht op een bepaalde doelgroep focust. We nemen als voorbeeld de stad Tilburg. Met marketing automation gefocust op Tilburg, kan je als bedrijf je marketingcampagne richten op de juiste persoon, op het juiste moment, in de juiste plaats (Tilburg).

Ook zorgt marketing automation ervoor dat je veel efficiënter te werk kunt gaan, door je zonder al te veel extra werk volledig te kunnen focussen op je gewenste doelgroep in Tilburg. Op deze manier levert marketing automation je behoorlijk wat extra tijd en geld op, indien goed gebruikt!

Marketing automation in Tilburg met Mautic

Een marketing automation systeem dat in de laatste jaren steeds populairder is geworden, is Mautic. Mautic is een open-source marketing automation systeem, wat inhoudt dat het voor iedereen beschikbaar is, zónder hoge licentiekosten (helemaal geen zelfs). Mautic is de afgelopen jaren uit de kinderschoenen gegroeid naar een volwassen speler in deze markt. Ondanks het feit dat je geen licentiekosten betaalt, doet dit marketing automation systeem zeker niet onder aan de grote spelers waar je duizenden euro’s aan licentiekosten per maand voor betaalt. Wij zijn een digital marketing bureau in horst, maar kunnen je ook helpen met marketing automation in Tilburg!

Is Marketing Automation ook voor jou geschikt?

Een programma als Mautic voor je marketing automation in Tilburg is uitermate geschikt als je een lang salestraject hebt. Hierbij kan er op een laagdrempelige manier contact gelegd worden met prospects en is de kans dat de prospect voor jouw bedrijf kiest aanzienlijk groter.

Daarnaast biedt marketing automation je de mogelijkheid om klanten, in bijvoorbeeld Tilburg, echt te binden aan je webwinkel door ze te blijven triggeren om herhalingsaankopen te doen.

Profiteer dus van alle voordelen die marketing automation je in Tilburg, maar ook in de rest van Nederland je kunnen bieden. Bij goed gebruik zal het rendement op je marketingactiviteiten een aanzienlijke stijging doormaken.

Ga aan de slag met marketing automation in Tilburg

Wij kunnen ons voorstellen dat je graag wil profiteren van alle voordelen die marketing automation te bieden heeft, maar geen idee hebt hoe dit het beste toegepast kan worden. Wij van Effecty kunnen jou helpen met marketing automation in Tilburg! Vraag daarom een vrijblijvend gesprek aan en wij zullen de mogelijkheden bespreken!