Marketing automation tooling

Op zoek naar de juiste marketing automation tooling? Bij Effecty hebben wij ons eigen marketing automation tooling systeem opgezet op basis van de open source software van Mautic. Met deze software hebben wij de mogelijkheid om je gehele marketingproces te automatiseren. Op deze manier kunnen wij met behulp van onze eigen marketing automation tooling ook voor jou de ideale oplossing vinden.

Het nut van marketing automation tooling

Je kent het wel, je wilt nieuwe leads verzamelen, maar dit handmatig doen of in een combinatie met vele tools is onnodig gecompliceerd. Met behulp van de juiste marketing automation tooling kan dit echter eenvoudig binnen één programma gebeuren. Wil jij bijvoorbeeld een goed beeld hebben van wie je nieuwsbrief ontvangt, maar ook wie er op je website op whitepapers of andere downloads klikt en dan het liefst een compleet overzicht hebben? Dat kan met onze marketing automation tooling. Wij werken met een puntensysteem, waarbij aan verscheidene acties en reacties punten gehangen worden. Download iemand een whitepaper en geeft deze persoon zijn emailadres op? Dan is dit emailadres automatisch een contact waar punten voor de download aan gehangen worden. Klikt deze persoon daarna ook nog door op extra links in nieuwsbrieven? Dan zal deze elke keer punten ontvangen. Op deze manier zie jij gemakkelijk aan de puntenaantallen in Mautic welke leads warm zijn en welke kouder. Dit maakt het dus heel gemakkelijk op de juiste lead in te springen en deze goed te nurturen. En dat allemaal dankzij marketing automation tooling.

De kosten van marketing automation tooling

Aan het gebruik van marketing automation tooling hangt natuurlijk ook een prijskaartje. Dit prijskaartje is echter geheel afhankelijk van o.a. de wensen en grote van je project. Wil jij het puur gebruiken om je mailing deur uit te krijgen of wil jij een heel lead identificatie en nurturing pakket? Uiteraard speelt verder ook nog mee of dit nodig is voor 500 klanten of voor 50.000 klanten. Binnen Effecty hebben wij daarom diverse pakketten op maat om aan elke wens te voldoen. Schroom dan ook niet om contact op te nemen.

Interesse in marketing automation tooling?

Heb jij interesse in meer uitleg over marketing automation tooling of de prijzen hiervan? Neem dan contact op met een van onze Mautic-experts. Hij helpt je graag bij het beantwoorden van je vragen en om te zien of Mautic geschikt is om te implementeren in je eigen marketing. Neem contact op via e-mail of bel ons op 06 58 91 79 08. Vanuit ons kantoor in Horst verzorgen wij graag jouw marketing automation tooling.