Knowledge base

Maak kennis met Noah!

Mijn naam is Noah van Schijndel, 23 jaar en wonend in het Brabantse Asten. In maart ben ik bij Effecty aan de slag gegaan als designer. Al vanaf de middelbare school wist ik dat ontwerpen écht iets voor mij is en wilde ik creatief aan de slag gaan. Op het MBO heb ik mezelf hierin verdiept en is mijn ambitie in het vak ontstaan. Vervolgens ben ik verder gaan studeren in Eindhoven bij Fontys HBO ICT & Media Design. Daar heb ik diverse skills ontwikkeld, zoals User Experience Design, programmeren en animeren van websites en natuurlijk – mijn grootste passie – op een hoger niveau designs maken.

Afgelopen juni ben ik afgestudeerd als media designer en vol enthousiasme ga ik mijn carrière bij Effecty van start! Ik hou ervan om creatief bezig te zijn en ben gepassioneerd in het ontwikkelen van designs die inspireren. Ik vind het leuk om in het diepe te springen en zo stapsgewijs een mooi design te creëren, en krijg enorm veel energie van het ontwerpen van designs met een wow-factor.

Naast ontwerpen houd ik mezelf ook creatief bezig met Lego blokjes. Ik kan me úren amuseren met het opbouwen van mooie grote legosets. Ook adrenaline opzoeken in pretparken doe ik graag, ik ben liefhebber van intense achtbanen en thrill-rides zoals in het nabijgelegen Toverland. Daarnaast ben ik in de weekenden ook wel eens aan de kust in België te vinden, omdat mijn leuke vriendin daar woont.

Mijn eerste weken bij Effecty zijn mij erg goed bevallen. Het jonge team zit vol met ambitie en motivatie. Ik heb veel zin om samen indrukwekkende designs op te leveren!