Knowledge base

Maak kennis met Sandrino & Eva!

Per januari zijn wij werkzaam als nieuwe leden van het Effecty team. We stellen ons graag even aan je voor.


Ik ben Sandrino Kelders, 30 jaar oud en ik kom uit Cuijk. Ik heb de opleidingen interactieve en grafische vormgeving gevolgd aan het Sint Lucas en heb daarna gewerkt als artdirector bij een startup die zich bezighield met de bouw van een content management systeem. Ik ben erg breed georiënteerd in het design-vak en gespecialiseerd in verschillende zaken, zoals UX/UI design, videoproducties en 3D modeling.

Buiten mijn werk houd ik me nog steeds graag bezig met deze zaken. Ik ben erg blij dat ik kan zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk heb mogen maken. Naast mijn hobby design luister ik ook graag naar alle verschillende genres muziek, speel ik graag een spelletje met vrienden of ga ik lekker eropuit met mijn vriendin.

Bij Effecty wil ik graag door blijven leren en mezelf door ontwikkelen op het gebied van design in de breedste zin van het woord. Het team van Effecty heeft me de afgelopen week goed ontvangen en ik kijk uit naar alle toekomstige samenwerkingen!


Mijn naam is Eva Moris, ik ben 21 jaar oud en woon momenteel in Roermond.
Al heel vroeg in mijn leven ontwikkelde ik een enorme passie voor gastvrijheid. Deze passie ontstond tijdens mijn werk als allround horecamedewerker. Mede daardoor koos ik ervoor om na mijn middelbare school te gaan studeren aan de Hotel Management School in Maastricht. Hier ben ik zo breed mogelijk opgeleid als het gaat om gastvrijheid en ontwikkelde ik mijn passie nog verder in Nederland, maar ook in Amerika. Online marketing speelde in alle facetten van de opleiding een rol, maar na het uitvoeren van mijn afstudeeropdracht voor een ander online marketingbureau ervaarde ik hoe mijn passie voor (online) gastvrijheid zich kan vertalen in content marketing.

In januari dit jaar stopte ik met studeren, maar ik was absoluut nog niet klaar met leren. Ik ging op zoek naar een uitdagende baan waarin ik mijn leergierigheid kon combineren met mijn passie en de daarbij behorende verantwoordelijkheden. Dat is precies wat ik vond bij Effecty.

Mijn kennis ligt in de Leisure sector, daarom zal ik de komende tijd als content marketeer voornamelijk het Leisure team versterken. Voor mij is dit een mooie kans om mijn passie voor (online) gastvrijheid te combineren met het verdiepen van mijn kennis in online marketing.

Ook in mijn vrije tijd geniet ik van gastvrijheid, ik hou van lekker eten, lekker drinken en van het hosten van etentjes en feestjes. Daarnaast ben ik ook geregeld te vinden in de sportschool om de balans een beetje erin te houden.

Ik ben in mijn eerste week ontzettend goed ontvangen door het Effecty team en ik kijk ernaar uit om samen toffe resultaten neer te zetten voor onze klanten. Wellicht tot snel!  ?