Knowledge base

Maak kennis met Daniëlle

Mijn naam is Daniëlle Hussem, ik ben 30 jaar oud en kom uit Roermond. Sinds 1 november ben ik werkzaam bij Effecty als Content Marketeer. In 2022 ben ik afgestudeerd aan de HAS Hogeschool in Venlo als Food Innovator met een specialisatie richting marketing en productontwikkeling. Tijdens deze studie is mijn passie voor creatieve marketing, concepting en (food)fotografie ontstaan. Tijdens mijn zoektocht naar meer creativiteit, diversiteit in werkzaamheden en de mogelijkheid om met collega’s samen te kunnen sparren, kwam ik terecht bij Effecty. Binnen Effecty ga ik me bezighouden met het schrijven van ??????????? en ????????????? content. Ik vind het erg leuk om me bezig te houden met het samenbrengen van tekst en beeld en ik kijk er dan ook naar uit om voor diverse klanten, met uiteenlopende vraagstukken, aan de slag te gaan.

Ook als ik vrij ben zit ik niet stil. Op vrijdagen ben ik meestal te vinden in mijn home-office keuken en houd ik me bezig met het ontwikkelen van nieuwe food recepten die ik vervolgens smakelijk probeer vast te leggen met mijn camera en deel op mijn ‘’foodie’’ Instagram: @????. ??????. ???? ???? ?? ??????! Waar het allemaal is begonnen vanuit een schoolproject en hobby mag ik hedendaags ook voor andere bedrijven, zo nu en dan, smaakmakende beelden schieten, vastleggen op video of recepten ontwikkelen. Naast mijn uit de hand gelopen hobby, ben ik graag actief in de sportschool en fiets ik in de lente en zomer heel wat kilometers af op mijn wielrenfiets. Oké, maar hoe rust je dan uit? Een vraag die ik vaak krijg; nou, ik vind het heerlijk om een stuk te wandelen in de natuur, om daarna op de bank te ploffen en een serie te kijken! Even echt ‘’offline’’. De weekenden zijn over het algemeen gevuld met veel gezelligheid samen met vrienden en familie, onder het genot van hapjes, lekker eten en drankjes.

Wat ik leuk vind aan Effecty is dat het bedrijf bestaat uit een jong team en dat er volop mogelijkheden zijn voor ontwikkeling, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Ik kijk enorm uit naar mijn toekomst binnen Effecty en alle uitdagingen die op mijn pad mogen komen, samen met het hele team!