Marketing automation Eindhoven

Op zoek naar een bureau dat marketing automation in Eindhoven kan toepassen? Bij Effecty hebben wij ons eigen marketing automation systeem opgezet op basis van de open source software van Mautic. Met deze software hebben wij de mogelijkheid om stappen binnen het marketingproces te automatiseren. Daarnaast blijf je met marketing automation grip houden op de customer journey. Op deze manier worden processen als lead generation, lead nurturing en lead management een stuk eenvoudiger gemaakt.

Het nut van marketing automation

Iedereen kent wel programma’s zoals Mailchimp. Echter, deze maken niet alles mogelijk wat je graag zou willen in je automatiseringsproces. Met Mautic maken wij het mogelijk om je mailing te verzorgen, leads binnen te halen via whitepapers en andere downloads op je site en om deze dan ook te nurturen aan de hand van een puntensysteem. Het handigste aan ons systeem is dat het allemaal met elkaar geïntegreerd is. De mensen die een whitepaper downloaden zullen automatisch als contact voor de mailing worden meegenomen en aan de hand van de gecombineerde acties qua downloads, klikken op de mailing enz. worden er punten toegekend aan deze leads. Op deze manier heb je te allen tijde een overzicht over je sales qualified leads en marketing qualified leads. Omdat deze stappen allemaal te automatiseren zijn met Mautic wordt werk uit handen genomen van sales medewerkers. Hierdoor ontstaat er meer tijd voor direct contact met jouw klanten. 

De kosten van marketing automation Eindhoven

Uiteraard hangt er ook een prijskaartje aan het automatiseren van je marketing. Dit is geheel afhankelijk van je wensen en behoeften. Wij werken dan ook met stappenplannen die wij baseren op verschillende factoren. Omdat wij werken met ons eigen ontwikkelde marketing automation platform zijn wij in staat om zowel de initiële kosten als de maandelijkse kosten verrassend laag te houden. Hierdoor wordt marketing automation mogelijk voor ontzettend veel bedrijven in de regio van Eindhoven. Wil je meer weten over de prijzen van marketing automation in Eindhoven? Neem dan gerust eens contact op en vraag een geheel vrijblijvende demo aan.

Interesse in marketing automation Eindhoven?

Heb jij interesse in meer uitleg over Mautic? Neem dan contact op met een van onze marketing automation experts. Hij helpt je graag bij het beantwoorden van je vragen en om te zien of Mautic geschikt is bij het implementeren in je eigen marketing. Neem contact op via e-mail of bel ons op 06 58 91 79 08. Vanuit ons kantoor in Horst voorzien wij jou eenvoudig marketing automation in Eindhoven.