Recreatie vakbeurs Hardenberg

Wil je de recreatie vakbeurs in Hardenberg bezoeken? Effecty neemt je mee in de Leisure- en hotelbranche en al haar trends op het gebied van online marketing. De recreatie vakbeurs in Hardenberg is de enige vakbeurs voor de gehele recreatiebranche! Op 16, 17 en 18 november 2021 krijg je hier de mogelijkheid om in één dag alles te weten te komen over de allerlaatste ontwikkelingen binnen de gehele recreatiebranche. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe innovatieve producten en diensten in de branche? Of wil je juist graag in contact komen met potentiële partners en leveranciers? Met ruim 260 exposanten uit alle sectoren van de branche is recreatie vakbeurs Hardenberg dé place to be!

Heb je nog geen tickets? Bestel ze dan hier!

Wil je alvast een afspraak maken met een van onze leisure-experts op de beurs? Plan een afspraak in via onze agenda!

Effecty op de recreatie vakbeurs Hardenberg

Dit jaar is ook Effecty te vinden op de recreatie vakbeurs in Hardenberg. Naast onze stand met experts op het gebied van online marketing voor Leisure en hotels, zal Geert Buskes, eigenaar van Effecty en schrijver van ‘Online marketing de essentie’, voor het dagprogramma aanwezig zijn als gastspreker. Op woensdag 17 november zal Geert je inzicht geven in hoe je de reis van jouw gasten kunt optimaliseren, vertellen over de kansen voor Leisure en hotels en je inspireren met de mogelijkheden die de digitale wereld jou kan bieden. Benieuwd waar Effecty zich mee bezighoudt?

Boek je tickets voor de recreatie vakbeurs Hardenberg

Ben je helemaal enthousiast geworden over de recreatie vakbeurs Hardenberg? En wil je ervoor zorgen dat je helemaal klaar bent voor het nieuwe recreatieseizoen? Boek dan nu je tickets en bezoek onze stand! Onze experts staan klaar om je te helpen jouw te voorzien van de dagelijkse portie online marketing in de Leisure- en hotelbranche.

Heb je vragen over recreatie vakbeurs Hardenberg of wil je de beurs graag bezoeken? Neem dan gerust contact met een van onze leisure-experts op.

Wil jij gratis naar de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg?

Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij sturen je een registratiecode per mail toe, waarmee je gratis een aanmelding kan doen om de beurs op 16, 17 of 18 november te bezoeken.